Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Na de zomervakantie, op 22 september, gaan we met de WCCN wandelen in Monster (Zuid-Holland). Neem je eigen viervoetig monster mee ( grapje natuurlijk) en wandel over de dijk richting het strand.

We verzamelen om 11.00 uur op de hondendijk. Het adres voor je navigatie is de kruising Laan van Delfland en Molenslag te Monster. Parkeren kan op het parkeerterrein Molenslag Monster. Dit is tegen contante betaling. Parkeren kan ook in de omliggende wijken en straten (bijvoorbeeld op de Rijnweg). Dit is gratis. 

Heen wandelen we over de hondendijk, een stuk omheind terrein, richting het andere einde van de dijk. Daar lijnen we de honden aan, om de duinen te beklimmen richting zee. Langs het strand wandelen we terug. Op het strand mogen de honden weer los.

De wandeling is ongeveer 4 km totaal. Voor rolstoelen en hondenkarren is deze wandeling niet erg geschikt. 

Alle Cardigans met hun viervoetige broers en zussen zijn welkom. Ook als je geen lid bent van de WCCN, maar bijvoorbeeld meer wilt weten over het ras, ben je van harte welkom. 

Annemieke van de evenementencommissie is vandaag de gastvrouw, met haar Cardigan Evie. Haar mobiele nummer is 06 44602973.

Voor meer informatie over de wandeling, het gebied en foto’s, klik op de link: https://www.doggydating.com/hondenlosloopgebied/hondendijk-monster

Na afloop kunnen we (vrijblijvend en op eigen kosten) wat drinken of lunchen bij The Coast Beach House. Honden zijn hier welkom.