Beste leden,

De Jonge Honden Dag/Familiedag wordt een leuke, afwisselende dag met de beoordeling van jonge honden van clubleden en niet-clubleden en diverse activiteiten, zoals onder andere een workshop behendigheid voor jonge én oudere honden, een gezamenlijke picknick en de grappige corgi-race.

Helaas moeten wij u meedelen dat wij genoodzaakt zijn van locatie te veranderen voor de Jonge Honden Dag/Familiedag. De oorspronkelijke locatie was de KC in Zwolle. De Nederlandse Spoorwegen zijn daar sporen aan het verleggen en daarom moest ook het terrein van de KC Zwolle worden verlegd. Dit had ongeveer in deze periode klaar moeten zijn, maar voorlopig is daar geen sprake van. Wij zagen ons dus genoodzaakt om op heel snel een andere locatie te vinden. Gelukkig hebben we een actieve evenementencommissie die aan het bellen is geslagen en zij hebben KC Deventer bereid gevonden om hun locatie aan ons te verhuren. Deventer is niet al te ver van de oorspronkelijke locatie vandaan dus dat leek ons een goed alternatief.

Het adres van KC Deventer is Molbergsweg 3 te Deventer.

Zodra de inschrijfdatum is gesloten, ontvangt u meer informatie over het programma.

We kunnen nu nog honden inschrijven – dus is uw hond geboren tussen 1 januari 2018 en 1 maart 2019 – kom dan naar die gezellige Jonge Honden Dag. Als uw hond ouder is, is het natuurlijk ook heel leuk om te komen en mee te doen aan de picknick en bijvoorbeeld de workshop behendigheid of de hondenspelletjes. Hierbij nogmaals de link naar het  INSCHRIJFFORMULIER. Vindt u het lastig om online in te schrijven, mail dan even naar secretaris@wccn.nl, dan lossen we het samen op.

Graag tot ziens op 23 juni!